Panouri LUXBOND
compozite din aluminiu
pentru fațade ventilate

Prezentăm panouri compozite inovatoare în Moldova sub marca LUXBOND.
Material de înaltă calitate pentru fațadele clădirilor.

Beneficii

Rezistența panoului,
4 mm grosime

Gamă largă
de culori

Rezistența culorii acoperire PVDF

Rezistent la temperaturi

Garanția producătorului

Termen de expoaltare
până 20 de ani

Exemple de lucru

Abundența opțiunilor moderne pentru placarea fațadelor dezoriențează adesea clienții obișnuiți, dar panourile din aluminiu LUXBOND au câpătat o acceptatare largă la arhitecți și designeri.
Alegerea profesioniștilor se explică prin performanțe excelente: rezistență mecanică ridicată, plasticitate, rezistență la precipitații și coroziune, păstrarea culorii primare strălucitoare chiar și sub influența soarelui.
În plus, greutatea redusă, flexibilitatea, o gamă largă de metode de procesare, o paletă strălucitoare de culori și o varietate de culori vă vor permite să vă realizați cel mai îndrăzneț proiect de design.

Panouri LUXBOND în Moldova

Panourile de înaltă rezistență cu grosimea de 4 mm sunt ușor de cumpărat în Chișinău, Moldova, cu livrare în toată țara, așa că din ce în ce mai des găsim sisteme ACP în proiecte de clădiri luminoase administrative, comerciale și chiar rezidențiale, paniuri publicitare, stații de alimentare. Astfel de obiecte atrag invariabil atenția.

Avantajul materialelor compozite este capacitatea de a le prelucra nu numai în producție, ci și la fața locului.

Panourile se pretează bine la evazare, ceea ce vă permite să obțineți o rază de îndoire diferită a foii, frezare, li se pot oferi cu ușurință o mare varietate de forme și se pot îndoi în orice unghi cu o linie de pliere ideală. Materialul are proprietăți excelente de izolare termică.
Pentru a proteja materialul de deolorare, acestea sunt acoperite cu un strat de polimer PVDF. Acoperirea polimerică nu numai că protejează, dar și decorează frumos suprafața, oferind o strălucire de nuanțe metalice, cupru sau argintiu.

Este important că panourile compozite din aluminiu să potrivesc bine pentru placarea pereților din orice material, fără o pregătire preliminară a peretelui, ceea ce aduce economii de banii clientului. Iar atunci când instalați cu izolație, veți realiza economii eficiente de energie prin reducerea costului încălzirii clădirii. 

Sunați
acum

+ (373) 68 13 51 84

Vom livra
în Moldova

Кишинёв, Молдова

Scrieți-ne - vă vom suna înapoi

info@luxbond.md

Vă vom suna înapoi

Moldova

Chișinău 
Livrare în Moldova

Telefon

Офис: + (373) 68135184

Email

info@luxbond.md 

Retele de socializare